Пинокио празнува Коледа

Сдружение „Одисея“ спомогна дарение на пълно обзавеждане за децата от група „Пинокио" в детска градина №2 „Лудогорче “ - Дарик с повече информация тук.

Прекрасен Коледен цитат от директора на детското заведение, Светла Чавеева:

Добрите хора носят благородни сърца, а само в такива сърца има място за радост, щастие, усмивка, удовлетвореност!

Весели празници от СНЦ Одисея!

Коледна Одисея, Част Пета

За пета поредна година немската благотворителна организация "St.Filomena" изпраща в Разград стоки от първа необходимост!

Станалите вече традиционни и чакани от всички коледни подаръци, приготвени от немски семейства, са тук да доставят радост. СНЦ "Одисея" се радва да е за пета поредна година партньорът, с чиято помощ магията на Коледа достига домовете на деца, които имат нужда от нея.

Летни спомени с Герхард

Хубаво е когато хубавите неща се повтарят: след миналогодишната акция, тази година СНЦ Одисея отново предостави нашия бус-герой Герхард на Дома за възрастни с деменции, за да могат клиентите да си отпочинат на нашето Черноморие.

Догодина - пак!

Разходка по Дунава

Центърът за Обществена Подкрепа Разград подари круиз по река Дунав на своите млади кленти, с помощта на СНЦ Одисея в края на месец Август тази година.

Разходка с лодка бе само част от пътеществието, което освен това включи посещение на Екомузея в гр. Русе, пясъчните фигури на кея, както и среща с капитан.

 

Ученически лагер в Крайморие

За трета поредна година децата летуват на "Крайморие". Младите представители на комплекса от центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи в Разград бяха на едноседмичен лагер в Бургаското курортно селище.

Освен игри и състезания, децата се наслаждаваха и на филмови и танцови вечери.

За тази приятна лятна почивка спомогнаха СНЦ "Одисея" и "БГ Агро - Варна", както и частни дарители.

Време е за мартенички!

Вчера СНЦ Одисея проведе работилница за мартеници, за втори път от 2015 насам.

За това мероприятие ние осигурихме необходимите материали за изработка на мартенички, както и лека почерпка с лакомства за децата от Център за Настаняване от Семеен Тип.

СНЦ Одисея също така подсигури индивидуални подаръци за възрастните дами, които се възползват от услугите, предоставени от домашен социален патронаж в Разград. Дамите показаха на децата традиционна изработка на мартенички.