Великденска Работилничка в Разград

Easter2015_1

Днес по идея на СНЦ "Одисея" се състоя Великденска Работилничка за изработка на Великденски яйца. В акцията участваха любезните домакини от Домашен Социален Патронаж, както и потребители от следните социални институции: Защитено жилище за деца гр.Разград, Дневен център за възрастни с увреждания „Подай ръка“, Дом за възрастни с деменции и потребителки на услугите предоставяни от Домашен Социален Патронаж, като всеки участник получи подарък от СНЦ "Одисея".

В надвечерието на този светъл празник ние доказахме за пореден път, че заедно можем и правим красиви и неповторими произведения на изкуството, създадени от нашите ръце с любов в нашите сърца. Да събереш на едно място толкова различни хора и да им дадеш възможност да творят и да общуват, това за нас е магията на Доброто.

Във връзка с което искаме да ви пожелаем: Весели Празници!

А за желаещите да видят сами какво натвориха нашите приятели днес, утре сутрин, във фоайето на сградата на Община Разград, ние ще подредим изложба за да дадем възможност на всеки, който пожелае, да се порадва на нашите Великденски яйчица. Очакваме ви!

Easter2015_2
Easter2015_3